Karvian ruuna Torpparin Sisu toiseen voittoon Teivossa

Karvialaisten Arto ja Rikka Ylilammin suomenhevosruuna Torpparin Sisu ei totisesti ole mikään voittokone. Kahdeksanvuotias otti ensimmäisen ykkösensä Teivossa toukokuussa 2014, ja nyt sitten tiistaina Seinäjoella napsahti toinen voitto, tällä kertaa uran suurimmalla eli tuhannen euron palkinnolla. Riikka Ylilammin valmennukseen palanneen Cameronin ruunatun pojan rattailla istui Hannu Hietanen, ja voittoaika oli 29,5.

Porissa edellisen lähtönsä voittanut pomarkkulaisen Sari Leppiniemen Tulisin oli sunnuntaina Riihimäellä laukan säestämänä vasta kymmenes ajalla 31,7.

Myös edellisestä kisasta kolme tonnia ottanut honkajokelainen Vieskerin Virva vaipui Turussa kahdeksannelle sijalle ajalla 26,4. Aika on kuusi kymmenystä parempi kuin Vieskerin Virvan aiempi tasoitusajoennätys.

Sakari Ahola


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio