Katso video Ristomatti Hakolan fanistudiosta

Pekka Söderlund
Katso video Ristomatti Hakolan fanistudiosta
Pekka Söderlund

Ristomatti Hakola taistelee tällä hetkellä olympiasprintissä. Samaan aikaan fanistudiossa jännitetään kankaanpääläisen puolesta.

Videolla tunnelmia ennen alkuerän alkua.

 

Kommentit (1)

  • NaapuripitäjästäKatsottuna

    Hieno sijoitus tuo kuudes sija Hakolalla! Tuskin kukaan asiaatunteva tosissaan odottikaan mitään mitalinsyrjää, voitosta puhumattakaan? Siksi kova taso tuolla maailmalla tässäkin lajissa vaan on olemassa. Olisiko pari sijaa ollut varaa finaalissa parantaa lopulliseen nähden, jos olisi väli ja alkuerissä vähäsen taktikoinut ja säästellyt paukkuja, nähdessään että jatkopaikka kahden parhaan joukossa on jo saletti. Ei alkueriä voittaa tarvitse, finaali se tärkein on?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio