Kunniakierroksella kerättii rahaa yleisurheilun hyväksi

Arto Papunen
Kunniakierroksella kerättii rahaa yleisurheilun hyväksi

Kunniakierros sai liikkeelle monia nuoria.

Arto Papunen

Karvian Kirin yleisurheilujaosto järjesti sunnuntaina iltapäivällä kunniakierrosjuoksun Kirkonkylän urheilukentällä. Tapahtuma on järjestyksessään kolmas.

Juoksijat keräsivät itselleen sponsoreita yrityksistä tai yksityishenkilöistä. Kunniakierros juostiin tunnin aikana ja sponsorit saivat valita joko kertamaksun tai kierrosmaksun. Tulot kierroksesta jakaantuivat Karvian Kirille, Satakunnan Yleisurheilulle sekä Suomen Urheiluliitolle.

Mukaan tunnin kestävään kävelyyn tai juoksuun lähti mukaan 13 henkeä. Mukana oli erityisesti monia nuoria.

Mukaan sponsoriksi tapahtumaan oli lähtenyt 37 eri tahoa. Kaikkiaan kierroksia ehdittiin kiertää yhteensä 139 kappaletta. Eniten kierroksia ehti keräämään Miisa ja Minea Salo sekä Elli Liikala, joilla jokaisella oli 18 kierrosta.

Kymmenvuotias Fiia Ala-Kantti oli mukana kunniakierroksella kolmatta kertaa. Hän sanoi olevansa mukana äidin painostuksen ansiosta. Ala-Kantti ehti kiertää kentän 15 kertaa.

Hyvänä matkaseurana kunniakierroksella oli serkku, haittapuolena taas Ala-Kantti sanoi olleen ehkä vähän liian kuuman sään.

Kiristä kunniakierroksen järjestelyistä vastanneet Soile Ala-Kantti, Saija Heiniluoma, ja Saana Heiniluoma olivatkin iloisia kuinka paljon nuoria ja sekä heidän ohjaajiaan saatu nyt mukaan liikunnan pariin.

–Kunniakierrokseen olisi kaivannut lisää väkeä, tämä voisi parhaimmillaan olla sellainen koko perheen tapahtuma, naiset sanoivat tapahtuman päätteksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio