Majuttarien vahva toinen jakso ei riittänyt pisteille

MARTTI TIKKA
Majuttarien vahva toinen jakso ei riittänyt pisteille

Tea Santahuhdan vahvasta lukkaroinnista huolimatta Majuttaret hävisi Nurmon Jymylle puhtaasti 0–2.

Jussi Valli

PESÄPALLO Tuttu tarina, näin voidaan todeta naisten Ykköspesiksessä pelaavan Majuttarien otteita sunnuntain ottelun jälkeen. Ennakolta melko tasaisessa ottelussa vastustaja Nurmon Jymy oli juuri piirun verran vahvempi sisä- että ulkopelissään.

Selvähkön avausjakson jälkeen kotijoukkue sai toiselle jaksolle loistavan alun, mutta sekään ei riittänyt. Lopulta Majuttarien kohtalona oli hävitä puhtaasti 0–2 (0–7, 6–7).

Avausjakso repesi lopullisesti toisessa vuoroparissa. Tasoittavalla sisävuorolla Jymyn Anni Laakson kolmospuolen maalyönti yllätti Majuttarien kolmoskoppari Julia Nukarisen. Etutilanteessa lyöty lyönti siivitti Laaksolle sekä Jymylle kunnarin ja kaksi tavallista juoksua.

Majuttaret tulivat ryminälle toiselle jaksolle. Julia Nukarisen keskisaumalyönnillä sekä Noora Viitasalon ja Jonna Katajamäen kakkospuolen välilyönneillä joukkue repäisi heti kolmen juoksun johtoaseman. Johto ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä heti tasoittavassa sisävuorossa vierailija Jymy iski viisi juoksua.

Jakso jatkui tiukkana ja Majuttaret pääsivätkin heti toisen aloittavalla sisävuorolla tasoihin Janette Niemen ja Noora Viitasalon lyönneillä. Tasaisen loppujakson aikana vierailijat kuitenkin olivat piirun vahvempia sisäpelissään.

Ykköspalkinnon pokkasi ulkokentän lukko Hanna Utunen (4/5kl). Kakkospalkinnon arvoisen pelin pelasi Janette Niemi (4/6kl). Myös Tea Santahuhdan vahva lukkarointi ja jokeri Vilma Heinolan sataprosenttinen sisäpeli kannattaa nostaa esiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio