Nyt taistellaan elämästä ja kuolemasta!

Kantaako viime kierroksen voitto joukkueen tarvittavaan lentoon? Ellei, sarjaporras vaihtunee kauden jälkeen Ykköspesikseen.

Juha Levonen
Nyt taistellaan elämästä ja kuolemasta!

KaMa tarvitsee Sami Joukaiselta onnistumisen tuuletuksia.

Juhani Liuhala

PESÄPALLO Kankaanpään Mailan kautta miesten Superpesiksen alemmassa loppusarjassa on jäljellä enää neljä ottelua. Panokset niissä ovat todella korkealla.

Sarjataulukossa joukkue on viimeisenä. Edellä oleva Alajärven Ankkurit on kaksi pistettä KaMaa karussa, ja Oulun Lippo sekä Kempeleen Kiri ovat neljän pisteen päässä. Muut ryhmät ovat jo lähes tavoittamattomissa.

Viimeiseksi jäänyt joukkue putoaa suoraan Ykköspesikseen. Tiistaina KaMan vieraaksi saapuu pelinjohtajaa vaihtanut KeKi.

–Olemme ehdottomasti valmiina otteluun. KeKin leirissä on tullut muutoksia, joten pieniä kysymysmerkkejä heidän yllään on. Odotan hyvää vääntöä, pelinjohtaja Mika Peltonen toteaa.

–Se on päivänselvää, että jokainen peli tästä eteenpäin on meille valtavan merkittävä.

Kaivattuja onnistumisten tunteita

KaMa voitti viime kierroksella Imatralla. Kahden pinnan voitto oli ryhmälle huipputärkeä. Nousu lähti joko siitä, tai sitten sitä ei tule.

–Se oli aivan älyttömän iso tulos. Ilman sitä olisimme todennäköisesti ulkona säilymistaistelusta, mutta voiton avulla nousimme kunnolla mukaan tappelemaan paikastamme.

–Ennen kaikkea se oli meille tärkeää, että saimme kokea onnistumisen tunteita. Sellaista aitoa iloa ja kannustamista on vaikea esittää, se pitää vaan kokea ja tulla aidosti sydämestä.

Joukkueen suurimpana murheenaiheena läpi kauden on ollut kotiuttaminen, ja siihen liittyvät elementit.

–Kotiuttamisen vaikeus on ollut läsnä koko ajan. Olemme taktiikoita miettineet, ja sama työ jatkuu edelleen. Näissä tulevissa kamppailuissa henkisen puolen asiat nousevat aivan ratkaiseviksi. Pääkoppien pitää kestää paineet tai tulos on huono, Peltonen pohtii.

KaMan ja KeKin ottelu alkaa kello 18 Pohjanlinna kentällä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio