Jussi ValliOulu

Miesten Superpesiksen alemmassa jatkosarjassa pelattiin keskiviikkona Kankaanpään Mailan kannalta tärkeistä sarjapisteistä, kun se kohtasi Oulun Raksilassa jo sarjaputoamisensa sinetöineen Oulun Lippo Pesiksen.

Ottelu päättyi lopulta KaMan 1–0 (4–4, 3–0)- vierasvoittoon. Voitto vahvisti kankaanpääläisjoukkueen paikkaa taistelussa suorasta sarjassa säilymisestä.

Kamppailun toisen jakson kolmannessa vuoroparissa ottelun pelituomari Jyrki Rajaniemi kaivoi povitaskuaan, kun hän joutui varoittamaan KaMan kärkietenijä Teemu Rouhiaista keltaisen kortin arvoisesti.

Keltainen kortti ja tie taskulle oli kuitenkin kenties kesän hauskin ja eriskummallisin mitä pesäpallokentillä on nähty.

Rouhiainen oli ajolähtötilanteessa kolmosella ja tilannetta oli mailan varressa purkamassa Jouni Itävalo. Itävalon viistomailalla lyöty kotiutuslyönti painui mallikkaasti väliin, mutta tämän jälkeen alkoi kotipolulla tapahtua.

–Katsoin että lähdin tyhmällä lyönnillä kotiin, näytti että se oli kantamassa kopparille saakka. Kesken kotipolun käännyin ympäri ja lopulta törmäsin vielä kaupan päälle jalallani kulmalippuun. Sen jälkeen ei ollut sitten enää mitään tehtävissä, totesi Rouhiainen huvittavasta episodistaan.

Rouhiaisen kiertäessä kiertoviitan törmäilyn yhteydessä sen vasemmalta puolelta, tuomarin oli pakko antaa tilanteesta varoitus.

Pesäpallon sääntökirjan 50. pykälässä todetaan, että mikäli pelaaja oikaisee kotipolulla olevan kiertoviitan, tilanteesta tuomitaan keltainen kortti.

Katso kesän kenties hyväntuulisin varoitus alla olevalta videolta!


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio