Tarkkana liikenteessä: pyöräilyn maantiecupin finaali aiheuttaa liikennejärjestelyjä viikonloppuna Kankaanpäässä

Pekka Söderlund
Tarkkana liikenteessä: pyöräilyn maantiecupin finaali aiheuttaa liikennejärjestelyjä viikonloppuna Kankaanpäässä

Lauantaina ja sunnuntaina Kankaanpään kaduilla liikkuu runsaasti kilpapyöräilijöitä. Kuva viime vuoden kilpailusta.

Pekka Söderlund

Maamme maantiepyöräilyn parhaimmisto kokoontuu viikonloppuna Kankaanpäähän, missä ajetaan maantiecupin finaalietapit lauantaina ja sunnuntaina.

Kilpailu aiheuttaa jonkin verran liikennejärjestelyjä Kankaanpään keskustan alueella erityisesti lauantaina, jolloin ajetaan vauhdikkaat korttelietapit.

Lauantaina kello 10–13 suljetaan aika-ajojen takia Torikatu ja Kauppatorikatu kokonaan liikenteeltä. Keskuskatu suljetaan välillä Kauppatorikatu–Kuninkaanlähteenkatu. Kuninkaanlähteenkatu on puolestaan suljettuna Keskuskadun ja Kangasmoisionkadun välillä. Paasikivenkatu on suljettuna kiertoliittymästä aina Jämintielle asti. Jämintie on suljettuna kohdista Knuutilankatu/Torikatu ja Paasikivenkatu/Herkkupaussin liittymän.

Varsinainen korttelietappi ajetaan kello 15 alkaen, jolloin edellä mainitut kadut suljetaan jälleen liikenteeltä. Kadut avataan liikenteelle kilpailun jälkeen.

Sunnuntaina ajettava maantiekilpailu aiheuttaa myös jonkin verran liikennejärjestelyjä. Kello 10 alkaen kilpailun lähdön ajaksi liikenteeltä ovat suljettuna Torikatu ja Kauppatorikatu, Keskuskatu välillä Kauppatori–Kuninkaanlähteenkatu sekä Kuninkaanlähteenkatu välillä Keskuskatu–kiertoliittymä.

Alueella on kilpailujen aikana liikenteenohjaus.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio