Videosarja: Harhaheittäjät pohtivat, miten miesten Superpesiksessä käy kaudella 2018

Juha Levonen
Videosarja: Harhaheittäjät pohtivat, miten miesten Superpesiksessä käy kaudella 2018

Uudessa videosarjassa pohditaan miesten Superpesiksen ajankohtaisia asioita. Ensimmäisessä jaksossa keskitytään alkavaan kauteen.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Seutu seuraa miesten Superpesistä tällä kaudella erityisen tarkasti. Parin viikon välein julkaistavassa videostudiossa pohditaan aina sen hetkistä tilannetta ja haastatellaan puheenaiheina olevien joukkueiden jäseniä. Sarjassa keskitytään nimenomaan koko miesten Superpesikseen, ei mihinkään yksittäiseen seuraan.

Ensimmäisessä jaksossa toimittajat Pekka Söderlund ja Jussi Valli miettivät miten tällä kaudella tulee käymään. Kylpeekö Poika jälleen Savonjoessa vai kenties aivan jossain muualla? Samalla pohdinnan alla ovat joukkueet, jotka pelaavat tällä kaudella elämästä ja kuolemasta.

Puhelinhaastatteluissa ovat Vuoden pesäpalloilija 2017 Henri Puputti Vimpelin Vedosta sekä koko talven talousvaikeuksien takia otsikoissa olleen Oulun Lippo Pesiksen pelinjohtaja Markku Hylkilä.

 

Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Arttu

    Tosi hyvä video ja hyvää analyysiä! Jos vielä saisitte vaikka rinnanpielusmikit kavereille hommattua, päästäisiin ihan seuraaville leveleille. 🙂

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio