Vieskerin Virvalle vahva juoksu

Honkajokelaisen suomenhevostamman Vieskerin Virvan kunto on rautaa edelleen. Vermossa viime viikolla juostu 3 100 metrin ryhmäajo toi harmittavan niukan tappion, sillä kesän tammakomeetta Topmar työnsi päänsä maalipaalulle karvan verran ennen Mika Forssin ohjastamaa Sanna Päiviken valmentamaa Vieskerin Virvaa. Kärkikaksikko sai ajan 27,3a, ja Vieskerin Virvan omistavan Talli Vanhahongon tilille rapsahti kaksi tonnia.

Vieskerin Virva on kuningatarkisan rankingissa nyt sijalla yhdeksän. Saaga S johtaa rankingia.

Vermossa kakkossijan ravasi myös kankaanpääläinen Hanna ja Martti Lepistön omistama nelivuotias ori One Direction (15,3a). Hannan valmentamaa lämminveristä ohjasti Ari Moilanen, joka vastasi myös hevosen viimeisimmästä, huhtikuussa juostusta voitosta. Vermossa paras oli Mika Forssin ohjastama Creation Primero (15,0a).


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio