Äänestä: Pitäisikö Kankaanpään kouluverkkoa supistaa?

Marjo Keski-Heikkilä
Äänestä: Pitäisikö Kankaanpään kouluverkkoa supistaa?

Vihteljärven koulun tulevaisuus on uhattuna, jos valtuuston asettamista oppilasmääristä pidetään kiinni.

Päivi Leppilahti

Kankaanpään kaupunginvaltuusto on aikoinaan päättänyt, että mikäli kyläkoulun oppilasmäärä jää alle 25:n, niin koulu suljetaan. Koulujen oppilasmäärät tarkistetaan kaksi kertaa vuodessa, tammi- ja syyskuussa.

Nyt Vihteljärven koulun tulevaisuus on poliittisen linjauksen perusteella uhattuna.

Kerro oma mielipiteesi siitä, minkälainen kouluverkko Kankaanpään kokoisessa kaupungissa pitäisi olla.


Kommentit (12)

  • Nimetön

    Lapsia kuljetetaan ensiksi hyvinkin nuorina päiväkotiin ja kun ikää karttuu kaupunki hoitaa kuljetuksen esiopetukseen missä heitä samanikäisiä on aika runsaasti. Kun saavutetaan ikä mikä johtaa varsinaiseen koulunkäynnin aloitukseen jossa voi olla sitten vain yksi tai kaksi samanikäistä kaveria. Sitten vielä opetuksellisesti kolmenkin eri ikäisen opetusryhmän samanaikainen opetus ei ainakaan liian helppoa ole.

  • Nimetön

    On se kumma että aina pitäisi sivukoulut lakkauttaa ja lapset kuljettaa pitkiä matkoja keskustaan hehtaarikouluun. Miksei voisi napata yhtä pikkubussilastillista oppilaita keskustasta ja tuoda sivukoululle? Esim vihteljärven tapauksessa Makkaramäestä kun yhden pikkubussin täyttäisi olisi oppilasraja reilusti yli ja oppilaillakin kohtuullinen koulumatka, max 10min. Toisin kuin nyt jos pitkiä reittejä pitkin haetaan lapset keskustaan. Säästöä lakkautuksesta ei ainakaan tule eikä lapsen etu ole millään muotoa näin toteutettuna.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio