Kaupunginjohtaja Hatanpää Juhantalosta: ”Hän rakensi aktiivisesti Pohjois-Satakunnan tulevaisuutta vahvalla karismallaan” - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Kaupunginjohtaja Hatanpää Juhantalosta: ”Hän rakensi aktiivisesti Pohjois-Satakunnan tulevaisuutta vahvalla karismallaan”

Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää (edessä) ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kauko Juhantalo puivat ensi vuoden budjettia runsaat kaksi tuntia kestäneessä talousarviokäsittelyssä.

26.4.2020 16:57 | Päivitetty 26.4.2020 16:58

Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää korostaa edesmenneen Kauko Juhantalon roolia Kankaanpään kaupungille.

– Hän ymmärsi yhteiskunnallisten asioiden monimutkaisia yhteyksiä, luki taitavasti hiljaisia signaaleja ja osasi ennakoida tulevaa. Hän rakensi aktiivisesti Pohjois-Satakunnan tulevaisuutta vahvalla karismallaan ja vei isoja asioita eteenpäin taitavana poliitikkona, toteaa Hatanpää

Ihmiset ovat muistelleet Juhantaloa kansanmiehenä, jolla oli aina aikaa keskusteluille. Myös Hatanpään mielestä juuri vuorovaikuttaminen ja asioiden eteenpäin vieminen oli Juhantalossa ihailtavaa.

– Kakella oli aina aikaa keskusteluun, asemaan ja muihin taustoihin katsomatta. Hän keskittyi oleelliseen ja toimi aktiivisesti viimeisiin hetkiinsä asti Kankaanpään eduksi. Juhantalo oli Pohjois-Satakunnan suurmies ja hän jätti jälkeensä isot saappaat täytettäväksi, oli kunnia työskennellä hänen kanssaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset