Siikaisten autioituneen kunnantalon purku jakaa mielipiteitä. - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Siikaisten entinen kunnantalo ja huonot vuokratalot aiotaan purkaa – kustannusarvio koko kunnantalon murskaamiseen 95 000 euroa

Tuhoamisvimmaa vielä toppuuteltiin Arja Kurtin (sd) esityksestä, joten harkinta-aikaa herui kunnanhallitukselta äänin 4–2. Kuntouttavalle työtoiminnalle ja kirppikselle tarvitaan uudet tilat, jos purku toteutuu. Kauko Ylikoski (ps) sallisi aluksi vain teknisen siiven purkamisen.

Aiemmin terveysasemana toiminut 80-luvun kiinteistö on nyt vakiintunut Siikaisten Kunnantuvaksi, jossa kunnanjohtaja Viveka Lanteen ja hallinnon lisäksi toimii hammashuolto ja kirjasto. Taustalla autioituva kunnanvirasto, joka aiotaan purkaa kokonaan tai ainakin osaksi.

27.8.2019 11:32

Siikaisten kunta aikoo purkaa elinvoimalautakunnan ja teknisen johtajan esityksestä vanhan kunnantalokiinteistön kokonaisuudessaan. Alkuperäisissä suunnitelmissa purku olisi koskenut lähinnä matalampaa sivuosaa, jossa sijaitsi aikoinaan tekninen osasto. Purku-uhan alla on myös kaksi huonokuntoista vuokrataloa, joissa asuu enää muutamia asukkaita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos