Suomen maailmanmestaruus sai kiekkofanit liikkeelle, kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään mörkömukien kohdalla - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Mörkömukit myyty loppuun myös Satakunnassa – mörkötuotteita haetaan kiivaaseen tahtiin myös netin kauppapaikalla

27.5.2019 20:57

Pori

Mörkö-muumimukien kysyntä on ollut valtavaa voittoisan jääkiekon MM-finaalin jälkeen. Suomen joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila teki Kanadaa vastaan pelatussa finaalipelissä kaksi maalia. Sen jälkeen mukit ovat hävinneet kauppojen hyllyiltä ja verkkokaupoista hurjaa vauhtia.

Prisman johtaja Janne Nurmi vahvistaa mörkömukien olevan loppu kaikista S-ryhmän kaupoista Satakunnan alueella. Prisman verkkokaupassakin ihmiset ovat varanneet mukeja jonoksi asti.

– Mukit loppuvat todennäköisesti ennen pitkää koko maasta, Nurmi arvioi.

Mörkömukien suosiota ihmetellään Mikkolan ja Puuvillan K-Citymarketeissakin. Kummastakin mukit on myyty loppuun, ja kyselyjä niistä on vastaanotettu pitkin päivää. Myös Porin Sokokselta vahvistetaan mörkömukien loppuneen.

MM-kultajuhlat ovat levinneet myös maan suurimpaan kauppapaikka Toriin. Siellä haetaan tällä hetkellä mörkötuotteita keskimäärin kuudesti per minuutti. Myös Leijonien fanipaidoilla on tällä hetkellä kova menekki.

– Mörkö-hakujen tahti on kiihtynyt sunnuntaiaamusta saakka. Tänään aamukahdeksalta tehtyjen hakujen määrä oli kolme hakua minuutissa eli vauhti on tuplaantunut päivän kuluessa. Tahti kiihtyy varmaankin edelleen, kertoi Torin kauppapaikkajohtaja Timo Huhtamäki maanantaina alkuillasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset