Poliisi on ottanut kiinni henkilön koulu-uhkaukseen liittyen – mitään turvallisuusuhkaa ei ole todettu - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Poliisi on ottanut kiinni henkilön koulu-uhkaukseen liittyen – mitään turvallisuusuhkaa ei ole todettu

Poliisipartio päivysti keskiviikkona aamupäivällä Pohjanlinnan koulun piha-alueella.

17.2. 10:52 | Päivitetty 17.2. 13:37

Lounais-Suomen poliisi ilmoittaa Twitterissä ottaneensa kiinni yhden henkilön koulu-uhkaukseen liittyen. Kiinniotettu henkilö on 14-vuotias koulun entinen oppilas.

Poliisi ei ole todennut koululla mitään turvallisuusuhkaa, ja koulu jatkaa normaalia toimintaa. Poliisi jatkaa uhkausten selvittämistä.

Pohjanlinnan kouluun tuli nuorisotoimesta tänä aamuna keskiviikkona 17.2. tieto, että Kankaanpään nuorisotoimen käyttämälle sosiaalisen median Discord-alustalle on tiistai-iltana lähetetty viestejä, jotka sisältävät Pohjanlinnan koulun turvallisuuteen kohdistuvan uhkauksen.

Asiaa alettiin välittömästi sen tietoon tultua selvittää nuorisotoimen, koulun ja poliisin yhteistyönä. Poliisi ohjeisti koulua jatkamaan koulupäivää turvallisuusohjeiden mukaisesti. Koulutyötä turvaamassa oli poliisipartio, minkä lisäksi henkilöiden kulkua koulun tiloihin ja niistä pois seurattiin tavallista tarkemmin.

– Koulu haluaa kiittää oppilaita asiallisesta suhtautumista ja hyvästä yhteistyöstä asian selvittämisessä, lisäsi rehtori Päivi Javanainen.

Asiasta tiedotetaan lisää. Juttu päivittyy.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset