Kankaanpään keihäslupaus hyökkäsi nuorempana Ässissä – Teemu Narvi, 20, aikoo viskoa Satakunnan piiriennätyksen yli 80 metriin jo tänä kesänä, vaikka takana on puolen vuoden heittokielto - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Teemu Narvi valittiin Keihäskarnevaalien kummiurheilijaksi huhtikuun alussa. Valinta osui viiteen suomalaisheittäjään, joilla on tulevina vuosina ”selkeää menestyspotentiaalia aikuisten sarjassa”. Kummiurheilijaksi valittiin myös toinen satakuntalaisheittäjä, Julia Valtanen.

Kankaanpään keihäslupaus

Teemu Narvi on vasta 20-vuotias, mutta Satakunnan piiriennätysmies hän on ollut jo vuodesta 2018 asti. Ennätystään hän paransi viime kesän lopulla, kun keihäs kaartoi Kemissä 77,56 metriin. Sen jälkeen lääkäri määräsi hänet puolen vuoden heittokieltoon, joka vierähti Santahaminassa varusmiehenä. Nyt Narvi on taas valmis heittämään pitkälle. Pitkän tähtäimen tavoitteena onkin olympiakulta.


19.4. 14:45

Kankaanpää

Satakunnan lupaavimpia keihäänheittäjiä yhdistää sama mailapeli: pesäpallo.

Maakunnan tämän hetken menestyvin keihäänheittäjä Julia Valtanen solmikin vuoden alussa sopimuksen Superpesis-joukkue Feran kanssa.

Pesäpallo oli myös kankaanpääläisen Teemu Narvin, 20, lajikavalkadissa nuorempana. Joukkue oli Kankaanpään Maila – ja hyvä heittäjä kopparin roolissa ulkopelissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset