PoSan rekrytointilisä sosiaalityöntekijöille innosti muutamaa hakijaa, mutta paikkoja oli avoinna neljälle - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Rekrytointilisä toimii kannustimena: PoSan neljää avointa sosiaalityöntekijän työpaikkaa haki kaksi pätevää

Johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi PoSaan haettiin kolmea lastensuojelun sosiaalityöntekijää. Peruspalkan lisäksi täkynä oli 300 euron lisä. Hakijoita ilmaantui nyt neljä, joista kaksi täyttää pätevyysvaatimukset.

Sosiaalityöntekijöiden alipalkkaus varsinkin lastensuojelussa on ollut selkeä suhteessa työn vastuullisuuteen alan ammattiliiton Talentian mukaan. Perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen kertoi keskiviikkona, että hakijoita PoSaan oli nyt kolme kuntayhtymän ulkopuolelta.

22.10. 16:45

Valtakunnallinen sosiaalityöntekijäpula näkyy erityisesti maaseutupaikkakunnilla. Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän hallitus päätti taannoin tarjota lisäpontimeksi 300 euron rekrytointilisän.

Palkkataso nousi näin määräaikaisesti 4 000–4 300 euroon. PoSassa avoimena olleisiin neljään sosiaalityöntekijän virkaan haki keskiviikkona päättyneessä haussa lopulta kolme hakijaa, joista kaksi oli päteviä. Yksi hakijoista tavoittelee sekä johtavan sosiaalityöntekijän pestiä että sosiaalityöntekijän paikkaa. Virkoihin ei ollut hakijoita PoSan sisältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos