Purkaminen ainoa vaihtoehto! Siikaisten autioituneen kunnantalon remontti hintojen nousuvarauksella lähes 1,5 miljoonaa euroa - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Purkaminen ainoa vaihtoehto! Siikaisten autioituneen kunnantalon remontti hintojen nousuvarauksella lähes 1,5 miljoonaa euroa

Tarkoituksenmukaisinta on teknisen johtajan mukaan purkaa kiinteistö. Uusi rakennus varastoa ja sosiaalitiloja varten nousee aikanaan Teollisuustie 5:een vanhustentalosäätiön entiselle tontille.

Siikaisten autioituneen kunnantalon saneerausvaihtoehdot osoittautuivat kalliiksi ja purkamista puoltaa myös kustannusten nousu. Uutta varasto- ja sosiaalitilaa on tarkoitus rakentaa Teollisuustieltä vapautuvalle tontille.

23.10. 7:00

Siikaisten kunta on pyytänyt entisen kunnantalon saneerauksesta hinta-arvion kolmesta eri vaihtoehdosta. Jos saneerauksen kohteeksi olisi hyväksytty koko kiinteistö, oli kokonaiskustannusarvio 1,26 miljoonaa euroa.

Arvioon tosin lisätään 20 prosenttiyksikön nousuvaraus, sillä rakennusalan hinnat ovat olleet nousussa. 20 prosenttiyksikön korotus tarkoittaisi noin 252 000 euroa, eli hinta voisi nousta 1,5 miljoonaan euroon.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos