Kankaanpää on Superpesiksen musta aukko – kaikilla muilla pääsarjapaikkakunnilla on jo vaatimusten mukainen katettu katsomo tai päätös sen rakentamisesta - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Kankaanpää on Superpesiksen musta aukko – kaikilla muilla pääsarjapaikkakunnilla on jo vaatimusten mukainen katettu katsomo tai päätös sen rakentamisesta

Pesiskatsomon kattamista suunnitellaan yhä – kaupunginjohtaja esittänee ensi vuoden talousarvioon 10 tai 20 tuhannen suunnittelurahaa, jotta Pesäpalloliiton olosuhdevaatimukset ajoissa.

Marraskuinen katsomo. Pesäpalloliitto on jo aiemmin linjannut, että jokaisella miesten superpesisseuralla täytyy olla 1 500 katettua istumapaikkaa viimeistään kaudella 2024. Nyt niitä on kolmospuolen vanhassa katsomossa noin 500.

21.11. 6:00

Kankaanpää on Superpesiksen paikkakunnista ainoa kaupunki, jossa olosuhdevaatimukset eivät täyty. Katsomon kattamisesta ei ole tehty valtuustossa päätöstä, eikä vielä ole tiedossa, rakennetaanko Pohjanlinnan lehtereille lisää katettuja paikkoja niin, että Pesäpalloliiton olosuhdevaatimukset 1 500 katetusta katsomopaikasta täyttyvät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos