Etkö ole vielä äänestänyt? Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Kenellä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee Kankaanpään Seudun vaalikone ja testaa! Yleisten ja arvokysymysten lisäksi vaalikoneessa on Satakunnan hyvinvointialuetta koskevia ajankohtaisia kysymyksiä. Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa.

16.12.2021 10:04 | Päivitetty 17.1. 16:13

Kankaanpään Seudun vaalikone julkaistiin torstaina 16. joulukuuta. Pääset käyttämään aluevaalien 2022 vaalikonetta tästä.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi Satakunnasta tai muualta Suomesta. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Kankaanpään Seudun vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Helsingin Sanomat, Satakunnan Kansa, Aamulehti, Ilta-Sanomat sekä lukuisat Sanoman paikallismediat sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Merikarvia-lehti, Rannikkoseutu ja Sydän-Satakunta.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi. Vaalikoneen teko aloitettiin toden teolla jo vuoden 2021 syksyllä. Edellisen kerran Kankaanpään Seutu julkaisi vaalikoneen kesän kuntavaaleissa.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä, arvokysymyksiä ja lisäksi hyvinvointialuekohtaiset kysymykset Satakunnasta. Yleiset kysymykset ja arvokysymykset on tehty yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa.

Ehdokasasettelu vahvistettiin 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Lue lisää: Katso täältä kaikki aluevaalien ehdokkaat Satakunnassa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos