Pohjois-Satakuntaan saatu toistaiseksi vajaa 2 miljoonaa euroa kustannustukea – tuki vaatii faktaa ja väkevät perustelut

Valtionkonttorin käsittelyajat ovat 5. kierroksella noin 14 päivästä kuukauteen. Pohjois-Satakunnan yritykset saaneet jo päätöksiä, mutta kaikkien hakemusten perustelut eivät ole riittäviä. Pohjoissatakuntalaisten yritysten saama koronatuki on lähes 2 miljoonaa euroa neljältä hakukierrokselta.

Jämillä ravintolaa pyörittävä Mika Kytölän Hovila Service sai koronan takia kustannustukea 5. hakukierroksella 2 228 euroa. Pienikin tuki tulee tarpeeseen, Kytölä kommentoi uudenvuodenaattona.

3.1. 15:00

Erityisesti tapahtuma-, matkailu- ja ravitsemisaloille suunnattu viides kustannustuen hakukierros alkoi 21. joulukuuta ja jatkuu 18. helmikuuta 2022 asti.

Valtiokonttorin tuella korvataan kuluja yrityksille, jotka ovat kärsineet viranomaisen asettamista koronapandemian torjuntaan liittyvistä rajoituksista tukikaudella 1.6.–30.9.2021. Tukea haetaan Valtiokonttorista. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta haekustannustukea.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos