Katso vielä Pohjois-Satakunnan 63 ehdokkaan nimet ja ammatit: Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona – äänestämään pääset Pohjois-Satakunnassa monessa paikassa - Uutiset - Kankaanpään Seutu

Katso vielä Pohjois-Satakunnan 63 ehdokkaan nimet ja ammatit: Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona – äänestämään pääset Pohjois-Satakunnassa monessa paikassa

Kankaanpäässä on kolme ennakkoäänestyspaikkaa 12.-18. tammikuuta ja muissa kunnissa yksi. Varsinainen vaalipäivä on 23. tammikuuta.

Muista turvavälit ja tarkista ennakkoäänestyspaikkojen aukioloajat hyvissä ajoin, sillä ne vaihtelevat kunnittain lähes päivittäin 12.–18. tammikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta ja silloin kaikki äänestyspaikat ovat avoinna 9–20.

11.1. 10:54

Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 12. tammikuuta ja jatkuu 18. tammikuuta saakka. Kankaanpäässä äänestämään pääsee K-Citymarketin ja S-Marketin lisäksi Honkajoen virastotalolla.

Äänestyspaikkojen aukioloajat voi tarkistaa digi- ja väestötietovirastolta jokaiselle äänioikeutetulle tulleesta ilmoituksesta tai kotikunnan nettisivuilta. Ajat vaihtelevat kunnittain ja päivittäin. Erityisesti viikonloppuna äänestysajat ovat lyhyempiä kuin arkipäivinä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos