Kunnanjohtaja epäilee, että erottamiseen tähtäävä valiokunta on kosto – ”Epäilen, että minua on pyritty järjestelmällisesti mustamaalaamaan”

Markus Ojakoski lähetti Jämijärven valtuutetuille ja varavaltuutetuille sähköpostikirjeen, jossa hän sanoo erottamisprosessin olevan hataralla pohjalla.

Kunnanjohtaja Markus Ojakosken luottamusta selvittävä ja mahdollista erottamista valmisteleva kunnanvaltuusto joutuu tai pääsee puntaroimaan, miten ne suhtautuvat ilmoituksiin, jotka Ojakoski on aiemmin syksyllä tehnyt keskeisistä luottamushenkilöistä.

13.11. 13:45 | Päivitetty 14.11. 19:48

Jämijärven kunnanjohtaja Markus Ojakoski ei niele purematta erottamiseensa tähtäävää prosessia, vaan pitää luottamuksensa mittaamiseen tähtäävää valtuustoaloitetta perusteettomana.

Kankaanpään Seutu sai käsiinsä sähköpostiviestin, jonka Ojakoski lähetti perjantaina Jämijärven varsinaisille valtuutetuille ja varavaltuutetuille. Viestissä ja osin myös sen liitteissä kunnanjohtaja käy yksityiskohtaisesti läpi ilmoituksia, jotka hän jätti kunnanhallitukselle jo syyskuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos