Kankaanpään Seutu hakee kesätoimittajaa – Tule tekemään ja oppimaan uutta

Kesätoimittajahaku on parhaillaan käynnissä ja päättyy perjantaina 20. tammikuuta. Etsimme innostunutta ihmistä monipuoliseen työhön.

Kankaanpään Seudun kesä ei ole hikoilua pelkästään tietokoneen ruudun ääressä, vaan välillä lihakset voi saada lämpimäksi myös toimituksen ulkopuolella. Emilia Narmio, JP Mikola, Jussi Valli ja Mikko Elo pääsivät kesällä 2021 hakemaan padel-oppia vastavihityltä ulkokentältä.

13.1. 13:13

Vielä ehtii hakea Kankaanpään Seudun kesätoimittajaksi. Kesätoimittajahaku käynnistyi loppiaisena ja päättyy 20. tammikuuta.

Hakemaan pääset tämän linkin takaa.

”Haemme toimeliasta henkilöä, jolla on rohkea ja rivakka uutisasenne, hyvä yleissivistys ja suomen kielen taito sekä halua tarkastella asioita laaja-alaisesti. Ajokortti on tarpeen, jotta pääsy juttukeikoille onnistuu”, päätoimittaja JP Mikola kertoo.

Teemme paikallisjournalismia verkko edellä ja osana Satakunnan Kansan Satakunta-toimitusta. Osana Sanomaa olemme digitaalisen journalismin edelläkävijöitä.

Kankaanpään Seutu on siksi mainio paikka tekijälle, joka haluaa verkostoitua, nähdä mitä monimediatoimittajan työ on arjen kiireessä ja oppia lisää digitaalisesta journalismista.

”Toimituksessa pääsee tekemään merkityksellistä, vastuullista ja vaihtelevaa työtä. Täällä on myös mahdollisuuksia kokeilla uutta.”

”Kesätyö on pääasiallinen väylä alalle. Kesä paikallismediassa tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet urapolulla niin kuin tämän jutun oheen linkitetyistä jutuista näkee”, Mikola muistuttaa.

Jos vielä aprikoit hakemista, lue jutut aiemmista kesätoimittajista ja katso, mitä he kokevat Seudun-ajoistaan ammentaneensa.

Lue lisää: Kesätoimittajana joutui heti syvään päähän – ”Ei tehty pelkkää kevyttä kesähömppää”

Lue lisää: Seudun kesätoimittajasta Yleisradion uutisdeskiin

Lue lisää: Kankaanpään Seudun harjoittelijasta tuli päätoimittaja

Katso myös SK:n pariminuuttinen kesärekryvideo.

Haku käynnissä

Seutu hakee kesätoimittajaa

  • Kankaanpään Seudun kesätoimittajan haku on parhaillaan käynnissä. Haku päättyy perjantaina 20. tammikuuta.

  • Haemme monimediatoimittajaa, joka on valmis oppimaan uutta ja tarttumaan rohkeasti toimeen.

  • Arvostamme laaja-alaisuutta, hyvää yleissivistystä ja suomen kielen taitoa.

  • Ajokortti on Pohjois-Satakunnassa välttämätön, jotta pääset juttukeikoille myös naapurikuntiin.

  • Perehdytämme sinut huolella, mutta arvostamme myös sitä, että tuot oman aktiivisen asenteesi ja persoonasi työyhteisöömme.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos