AKT:n lakko vaikuttaa Kankaanpään Seudun päiväjakeluun – Lue uutiset digilehdestä!

Päiväjakelussa paikallislehtensä saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä jumiin postikeskuksiin ja -terminaaleihin. Varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti.

Jos paperilehti jää tulematta, uutiset pääsee lukemaan verkkolehdestä, johon kaikilla tilaajilla on automaattisesti lukuoikeus.

17.2. 12:45

Päiväjakelussa Kankaanpään Seudun saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä lakon takia tulematta perjantaina ja ensi viikon alussa.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko sekä siihen liittyvät Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n tukitoimet vaikuttavat päiväjakeluun. Varhaisjakeluun niillä ei ole vaikutusta.

Päiväjakelussa lehtensä saavien asiakkaiden lehdet saattoivat jäädä jumiin postikeskuksiin ja -terminaaleihin ensi viikon alussa.

Postin tiedotteen mukaan lakon aikana lähetettyjen lehtien tulo voi viivästyä viikosta kahteen. Normaalitilanteeseen pyritään palaamaan mahdollisimman nopeasti lakon päätyttyä.

Kankaanpään Seutu pahoittelee tilannetta. Kaikilla tilaajilla on käytössään näköislehti, joka on luettavissa osoitteessa www.kankaanpaanseutu.fi

”Tilanne on erittäin kiusallinen ja ikävä. Kyseessä on lakkotilanne eli niin sanottu. Force majeure-tilanne, johon emme pysty omilla toimenpiteillämme vaikuttamaan. Totta kai se harmittaa, kun asiakkaille ei pystytä toimittamaan tuotteita normaalissa aikataulussa. Pahoittelen tilannetta, Kankaanpään Seudun päätoimittaja Juho Pekka Mikola sanoo.

AKT:n lakko alkoi 15. helmikuuta ja PAU:n tukitoimet 16. helmikuuta. Autoliikennettä koskevan lakon ja PAU:n tukitoimien on ilmoitettu päättyvän 21. helmikuuta eli ensi viikon tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos