Ukkossade ravisteli Kankaanpäätä tiistaina – Lämpötila pysyttelee lähipäivinä alhaisena

Äkillinen sadekuuro toivon mukaan herättelee myös puiden lehtiä avautumaan ja nurmea vihertämään.

Lyhyt, mutta sitäkin voimakkaampi saderyöppy ravisteli Kankaanpäätä tiistaina illansuussa. Ukkosen jyrinän säestämä vesikuuro kasteli ja sai sadevesiviemärit paikka paikoin helisemään.

Vaikka vajaan 15 minuutin aikana satanut vesimäärä oli iso, Kankaanpään Seudun toimitukseen ei kuitenkaan tuoreeltaan tullut tietoja vesivahingoista, vaikka lätäköt esimerkiksi olivat isoja esimerkiksi asvaltointia odottavalla Paasikivenkadulla.

Ilmatieteen laitoksen alueellisen sääennusteen mukaan sateen todennäköisyys on suuri myös loppuviikolla. Keskiviikkona iltapäivällä kello 15 sateen todennäköisyys on 50 prosenttia, iltayhdeksän tietämissä vielä korkeampi.

Torstaina ja perjantaina sataa miltei varmasti, sillä Ilmatieteen laitos ennustaa keskiviikon ja torstain vastaiselle yölle sadetta 80 prosentin todennäköisyydellä. Yhtä suurella varmuudella vettä ropisee myös perjantai-iltapäivällä kello 15:n tietämissä.

Sääennusteen mukaan aurinkoisen sään todennäköisyys on suurin torstai-iltana ja sunnuntaina iltapäivällä.

Kymmenen vuorokauden ennusteen mukaan päivälämpötila jää lähimmän viikon aikana korkeimmillaankin alle 10 asteeseen. Hieman lämpimämpää on luvassa ensi tiistaista lähtien, mutta silloinkin celsiusasteita on luvassa vain 10-11 asteen verran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos