Opettajien virkoja avoinna Karviassa sekä luokanopettajalle että pienryhmän erityisopettajalle

Myös rehtori vaihtuu syksyllä eläkkeelle siirtymisen vuoksi.

Karvian Opinpolku-yhtenäiskoulussa on noin 200 oppilasta vuosiluokilla 1.–9. Kouluun haetaan kolmea uutta opettajaa ja rehtorikin on vaihtumassa.

Karvian kuntaan haetaan perusopetuksen luokanopettajaa ja erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Karvian yhtenäiskoulussa on noin 200 oppilasta.

Erityisopettajalla opetettavana ryhmänä on koulun pienryhmä.

Luokanopettajalta toivotaan valmiutta perusopetuksen vuosiluokkien 1-9 opettamiseen. Valintaperusteita ovat myös yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot, oma-aloitteisuus sekä kehittävä ja ammatillinen työote.

Hakemukset pyydetään lähettämään kunnan kirjaamoon karvia@karvia.fi 7. toukokuuta 2023 mennessä. Hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo.

Avoinna on myös määräaikainen englannin- ja ruotsinkielen opettajan sijaisuus ajalle 1.8.2023 –31.7.2024. Opetustunteja on kaikilla perusopetuksen luokka-asteilla. Hakuaikaa tähän sijaisuuteen on 14. toukokuuta asti.

Valinnoissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, hyväksyttävää lääkärintodistusta valitun terveydestä ja rikosrekisteriotetta.

Yhtenäiskoulun rehtori Arimo Koivisto on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle 1. syyskuuta 2023 alkaen. Kasvatus- ja opetuslautakunta aikoo esittää kunnanhallitukselle, että se myöntäisi täyttöluvan rehtorin virkaan 1.9.2023 alkaen. Rehtorin virka tulee haettavaksi 25. toukokuuta kello 16 mennessä, mikäli asia etenee Karvian kunnanhallituksessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos