Kankaanpään luottamushenkilöille lisää liksaa –perusuomalaisilta ei heru ymmärrystä

ANSSI JOKIRANTA
Kankaanpään luottamushenkilöille lisää liksaa –perusuomalaisilta ei heru ymmärrystä

Kaupunginvaltuuston ja hallituksen sekä lautakuntien kokouspalkkiot nousevat kymmenellä eurolla.

KANKAANPÄÄ Luottamushenkilöiden palkkioiden korottamisesta äänestettiin Kankaanpäässä. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle äänin 6–3, että palkkioita tarkistetaan kesäkuun alussa.

Palkkioiden korottamista kannattivat Lauri Kujanpää (sd.), Heidi Viljanen (sd.), Tapio Hietaoja (kesk.), Maritta Uusitalo (kesk.), Nina Väkeväinen (kesk.) Kari Kähkönen (kok.). Tapio Laurila (ps.) esitti, että palkkiot pidetään ennallaan. Hänen esitystään kannattivat Sofia Latvajärvi ja Anssi Joustenlahti.

Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkio nousee 1 700 eurosta 1 800 euroon. Kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajien ja -hallituksen varapuheenjohtajien vuosipalkkio nousee 1 100 eurosta 1 200 euroon.

Kaupunginhallituksen jäsenen, hyvinvointilautakunnan, sivistyslautakunnan, teknisen lautakunnan ja kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtajien vuosipalkkiot nousevat 900 eurosta 1 000 euroon.

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajan vuosipalkkio nousee niin ikään satasella 900 eurosta 1 000 euroon ja tarkastuslautakunnan jäsenen vuosipalkkio 600 eurosta 700 euroon.

Kaupunginvaltuuston ja hallituksen sekä lautakuntien kokouspalkkioita korotetaan kymmenellä eurolla. Samoin nousee keskusvaalilautakunnan puheenjohtajan ja jäsenen, vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan puheenjohtajan toimituspalkkio sekä vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan muun jäsenen.

Tekstiä korjattu torstaina 18.5. kello 11.50.


Kommentit (2)

  • Demarit ja keskustan alipalkatut säästötalkoissa.

    Voitte olla varma että nämä säästötalkoot eivät tähän lopu. Nyt pistetään kunnon nuohoukset pystyyn. ”Ota sä Posa niin sisko saa Vatajankosken paikat ja palkkiot sulle mulle tyylillä” . Tämä kyöpelivuoren noita trio ei veronmaksajien
    euroja säästele.

  • Nimetön

    Joo-o, suurennuslasilla haetaan säästökohteita kaupungin toimista ja sitten päätetään korottaa omia palkkioita. Rahallisesti ei suurista summista ole kyse mutta se perusajatus joka on unohtunut.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio