Katso, kuinka syntyy Niinisalon sotilaskodin suosituin herkku

Kristiina Dyer
Katso, kuinka syntyy Niinisalon sotilaskodin suosituin herkku

Kuorrutus kruunaa herkun. Työnsä ääressä on Jaakko Laine.

Suussa sulavat kermamunkit kuuluvat Niinisalon sotilaskodin suosituimpien herkkujen joukkoon. Miten ne syntyvät? Tällä videolla sekin salaisuus selviää.

 

Kommentit (3)

  • Pietari Kiviranta

    Mielestäni Niinisalon sotilaskodin munkit ovat hyviä. Olen itse maistanut niitä kerran , mutta tämä kyllä järkytti että ei käytetä hanskoja. Missä on hygienia? Oli minulle aikamoinen järkytys.

  • Nimetön

    ”Hei.
    Eikö hygienia ole enää tärkeää?
    Kuorrutteen laitossa ei hanskoja näy. Miksi?
    Enää en syö nuota munkkeja.”

    Kun minä taas mieleni pahoitin!!! Näitä riittää.

    Minulle kyllä kelpaa kyseiset munkit! Nam …

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: