Katso video: Kankaanpään Shellillä kävi varkaita – teko tallentui valvontakameraan

Pekka Söderlund
Katso video: Kankaanpään Shellillä kävi varkaita – teko tallentui valvontakameraan

Poliisi etsii Shellillä varhain tiistaina varkaissa käynyttä miestä.

Pekka Söderlund

Kankaanpään Shellillä kävi kutsumaton vieras varhain tiistaiaamuna 16. toukokuuta kello 2.22. Tekijä pääsi huoltamon sisätiloihin rikkomalla lasioven. Noin minuutin kestäneen luvattoman vierailun aikana tekijä sai saaliikseen tupakkatuotteita.

Tekijä on vielä karkuteillä, mutta poliisi tutkii asiaa.

 

Kommentit (7)

  • Nimetön

    Jos Ihmisellä on oikeus olla kasvoton Varkaus mutta raiskaus tai tappo tilanteessä on Yhteiskunnalla on oikeus ja velvollisuus nähdä tekijöiden kasvot myös oikeuslaitosten käsittelyissä.. Kiitos

  • Gummitus

    Sitä minä vaan ihmettelen tuossa mustassa laatikossa että onko tarkoitus löytää tekijä vai ei? Ilman mustaa laatikkoa edistettäisiin rikoksen selviämistä mutta mustan laatikon kanssa tämä on pelkkää rikospornoa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio