Päivi Leppilahti

KANKAANPÄÄ Eri puolueet kokoontuvat torstaina keskustapuolueen johdolla Kankaanpäässä neuvottelemaan tulevasta paikkajaosta. Kankaanpään Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Tapio Hietaoja ei halua ottaa vielä kantaa suuntaan tai toiseen siitä minkälainen koalitio on kaupunkiin syntymässä.

- Antaa asioiden hitsautua rauhassa. Lähiviikot näyttävät mitä kukin puolue haluaa, hän toteaa.

Kankaanpäässä moni nuori nainen keräsi valtavan äänisaaliin. Perussuomalaisten Sofia Latvajärvi hakkasi äänimäärällään puolueensa miehet. Hän nousi neljä vuotta sitten uutena valtuustoon 157 äänellä. Tänä keväänä hänen äänimääränsä oli 227.

Keskustan Nina Väkeväinen saalisti neljä vuotta sitten 93 ääntä ja tänä keväänä 144 ääntä. Demareiden Heidi Viljanen nousee nyt toistamiseen valtuustoon, 193 äänellä. Hän keräsi nyt huomattavasti enemmän ääniä kuin neljä vuotta sitten, jolloin hän sai 102 ääntä.

Tapio Hietaojan mukaan on tervetullutta, että uusi ikäluokka on valmiina tekemään politiikkaa. Se on hänen mielestään tervetullutta.

Kankaanpään kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajan nimet ovat selvillä viimeistään kesäkuussa, jolloin uusi valtuusto kokoontuu ensimmäisen kerran.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: