Koirat yöksi sisään! – Susi tallentui riistakameraan Ala-Honkajoella

Lukijan kuva
Koirat yöksi sisään! – Susi tallentui riistakameraan Ala-Honkajoella

Tämä susi tallentui riistakameraan maanantaina 9. huhtikuuta iltakahdeksan aikoihin Lamminkylässä.

Marjo Keski-Heikkilä

KANKAANPÄÄ Lamminkylän alueella Kankaanpään Ala-Honkajoella on susia tallentunut kameraan 9. huhtikuuta iltahämärässä. Paikka sijaitsee noin kilometrin päässä lähimmästä asutuksesta Pohjanmaantien itäpuolella.

Susi jakaa mielipiteitä koko Suomessa, joten keskustelu asian tiimoilta olisi paikallaan tallenteen saaneiden mielestä myös Kankaanpään seudulla.

Satakunnan alueella kaatolupien saaminen tuntuu mahdottomalta, vaikka susikanta on vahvempi kuin koskaan.

–En pode susipelkoa, mutta jos asuisin Ala-Honkajoella, en välttämättä uskaltaisi esimerkiksi antaa lasten nukkua pihalla vaunuissa. Enkä pitäisi koiraakaan ulkona öitä, susikuvia tutkaillut lukija toteaa.


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • Kesä

    Pomarkussa susi liikuskeli eilen

  • Riitta

    Eikö siis Kankaanpäässä ole susia ollenkaan, vai voiko yksilöitä kuljeskella siellä? Missä muualla Satakunnassa olisi susia? Onko mitään tietoa siitä että millainen susikanta Satakunnan seudulla on?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio