Mielipide: Niinisalon kiintiötä ei pidä nostaa

L.H.

Keskustelin Niinisalossa asuvan rouvan kanssa. Te, jotka keräätte Niinisaloon pakolaisia, jos kuvittelette ettei teillä ole mitään vastuuta, kuvitelmanne on täysin väärä. Siellä noin 15-vuotiaat pojat ajelevat illalla myöhään pyörillä puukot vyötäisillä, ajetaan metsistä naiskävelijöitten eteen. Enää ei uskalla kävellä. Olisi kyllä paikallaan, että lehtihaastattelijat kävisivät kyselemässä asukkailta. Loppuisivat Kivelän väärin muistamiset. Sen kyllä kansa tietää.

Keskusta, kokoomus ja vihreät haluavat aina vain lisää pakolaisia – vai odotetaanko, että ensin tapahtuu jotain suurempaa, mitä tähän mennessä on tapahtunut? Kivelä puhuu puppua, ettei mene iso palkka. Pakolaisten tavat näkee jo kaupassa. Vedotaan kulttuuriin. Jos puhutaan suoraan, Sipilä on keksinyt vihapuheet. Suomi on Suomi, maassa maan tavalla.

Risikkohan sanoi, että pitäisi nostaa kiintiötä. Tämä määrä riittäisi Niinisaloon, ei enää enempää.

Kyllä paikkakuntalaisillekin kelpaisi, kun saisi ilman asua, eikä tarvitsisi mistään mitään maksaa. Kuskataan kauppaan ja kyytit joka paikkaan. Sotaveteraanit potkuttelevat rullakelkoilla hakemaan ruokansa ja hoitamaan asiansa.


Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • juki

    jokainen lisäys pakolaisiin on liikaa,se on jo nähty,esim Turussa,vai mitä.

  • Lähimmäistään rakastava

    Minulla ei ole tietoa eikä kokemuksia metsässä pyöräilevistä pojista/nuorista miehistä. Kaupassa olen kyllä nähnyt muutamia ja joillakin on tarve etuilla, mutta näin on kyllä valitettavasti joillakin paikkakuntalaisillakin. Minä en vastusta heidän kuljetuksiaan Kankaanpäähän ja takaisin, mutta harmittelen sitä, ettei meillä PoSassa ole vanhuksille palveluliikennettä. Toki sieltä Niinisalosta nuoret aikuiset (pakolaiset) voisivat pyöräilläkin kaupassa Kankaanpäässä, moni iäkäs paikkakuntalainenkin pyöräilee.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio