jarkko.ambrusin@almamedia.fi

Kankaanpään Seudun verkkopalvelu on täynnä kiinnostavia uutisia, juttuja ja videoita. Sieltä saat nopeimmin kattavan tiedon siitä, mitä Seudun levikkialueella tapahtuu.

Kankaanpään Seudun paperilehden tilaajat saavat lukea verkkopalvelua maksutta. Toisena vaihtoehtona on, että voit tilata pelkän verkkotilauksen. Se on edullinen: vain 12 euroa 2 kuukautta. Voit tehdä verkkotilauksen esimerkiksi Kankaanpään Seudun sivuilla tai asiakaspalvelussamme.

Jos sinulla jo on tilaus, mutta et ole vielä kirjautunut verkkopalveluun, toimi seuraavasti:

- mene osoitteeseen kankaanpaanseutu.fi ja paina kirjaudu sisään –painiketta.

- kone kysyy Kankaanpään Seudun asiakasnumeroasi. Sen löydät laskustasi, kanta-asiakaskortistasi tai voit kysyä sen asiakaspalvelustamme numerosta 010 665 9005 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu.kankaanpaanseutu@almamedia.fi

- ensimmäisen kerran kirjautuessasi merkitse salasanaksi postinumerosi.

- tämän jälkeen ohjelma pyytää sähköpostiosoitettasi, ja pääset vaihtamaan salasanasi mieleiseksesi.

Voit nyt alkaa lukea Kankaanpään Seudun verkkopalvelua.

Kirjautumisessa saattaa tulla ongelma, jos olet jo aiemmin kirjautunut Satakunnan Kansan tai jonkin muun Alma Median lehden verkkopalveluun. Sähköpostiosoitteesi on tällöin jo varattu.

Ole tässä tilanteessa yhteydessä asiakaspalveluumme. He auttavat sinut eteenpäin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio