Näitä juttuja Seudun verkkosivuilta luettiin eniten vuonna 2017

Silja Viitala
Näitä juttuja Seudun verkkosivuilta luettiin eniten vuonna 2017

Poliisiuutiset kiinnostavat Seudun lukijoita.

Pekka Söderlund

Vuoden vaihtuessa on hyvä istahtaa hetkeksi muistelemaan, mitä vuonna 2017 tapahtui. Vuoden aikana Seudun verkkosivuilla eniten lukijoita keräsivät rikos- ja onnettomuusuutiset sekä isoihin yrityksiin liittyvät uutisoinnit. Kovien uutisten lisäksi luetuimpien juttujen joukkoon mahtui myös yksi positiivinen juttu maatila pelastamisesta.

Eniten lukijoita keräsi uutinen lokakuussa tapahtuneesta, nuoren miehen kuolemaan johtaneesta kirkon katolta putoamisesta.

Toiseksi eniten lukijoita kiinnosti toukokuussa Kankaanpään Shellillä käyneen murtovarkaan valvotakameravideo.

Vuoden kolmanneksi eniten lukijoita kiinnosti Reiman tehtaanmyymälän sulkemisesta kertova uutinen.

Luetuimpien listaan pääsivät myös helmikuinen juttu jämijärveläisen maatilan pelastamisesta, huhtikuinen uutinen Pirjon Pakarin konkurssista, syyskuussa uutisoitu punaisen traktorin etsiminen, joulukuussa uutisoitu Vihteljärven tuhopoltto, lokakuinen jatkojuttu Kankaanpään kirkolla tapahtuneesta kuolintapauksesta, maaliskuinen uutinen poliisin tekemästä murhatutkimuksesta Kankaanpäässä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio