Kankaanpään Seutu tekee talven ja kevään aikana juttusarjan vuoden 1918 sisällissodasta. Paikallisia kuvia ja muuta materiaalia on kuitenkin varsin niukasti esimerkiksi kaupunginmuseossa.

Pyydämmekin lukijoiltamme apua. Jos sinulla on pöytälaatikossa valokuvia tai muuta aiheeseen liittyvää materiaalia, olisiko niitä mahdollista käyttää juttusarjaa tehtäessä? Erityisen suuri tarve olisi valokuville.

Juttusarjassa käsitellään Kankaanpään tapahtumia sekä Sampakosken, Pomarkun ja Noormarkun taisteluita.

Jos sinulla on materiaalia, jota voisimme käyttää juttusarjassa, ota yhteyttä toimittaja Pekka Söderlundiin, 050 438 2742 tai sähköpostilla pekka.soderlund@almamedia.fi


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio