Pyry Santahuhta nappasi nelimaaottelupaikan

Seppo Pitkänen
Pyry Santahuhta nappasi nelimaaottelupaikan
Paavo Tuori

Etelä-Pohjanmaan, Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen välinen yleisurheilun alle 17-vuotiaiden piiriottelu toi kolme lajivoittoa Kankaanpäähän. Eero Hirvinen oli kaksoisvoittaja lievään vastatuleen juostuilla pikamatkoilla. Voitot tulivat selvillä eroilla seuraaviin. 100 metrin aika oli 11,43 ja 110 aitojen 14,76. Hirvinen oli mukana myös Satakunnan pikaviestijoukkueessa, jossa maakunnan sijoitus oli toinen.

Keihäspaikalla isännöi Teemu Narvi. Voittoheitto kantoi Kuortaneen tiistai-illassa 67,29.

Muista Leiskun edustajista Senja Lammi oli neljäs 100 metrin aidoissa, juosten 15,95. Kiekonheitossa Satakunnan värejä kantoi pomarkkulainen Johannes Kiviranta. Tuloksena oli uusi ennätys 34,97 ja kahdeksas sija.

Nuorten SM-kisojen 110 aitojen hopea toi Pyry Santahuhdalle edustuspaikan runsaan viikon kuluttua Ruotsin Uumajaan, jossa käydään alle 19-vuotiaiden yleisurheilun nelimaaottelu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio