Rekka kaatui varhain tiistaiaamuna Korvaluomantiellä – katso video

Pekka Söderlund
Rekka kaatui varhain tiistaiaamuna Korvaluomantiellä – katso video

Elintarvikkeita kuljettanut rekka meni nurin Karviantiellä noin kilometrin päässä Niinisalon varalaskupaikalta Karvian suuntaan.

Jukkapekka VarjonenKankaanpää

Tielle poikittain kaatunut täysperävaunuyhdistelmä tukkii Kankaanpäästä Karviaan vievän Korvaluomantien (seututie 273) kolme kilometriä valtatie 23:n risteyksestä.

Onnettomuus sattui tiistaiaamuna kello 5.45, kun Karvian suunnasta ajaneen täysiperävaunuyhdistelmän kuljettaja menetti autonsa hallinnan siten, että se suistui aluksi ojaan ja sieltä korjausliikkeen vuoksi kaatui tielle poikittain.

Kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Raivaustyöt ovat käynnissä. Tien arvioidaan olevan suljettu useita tunteja.

Viranomaiset ovat järjestäneet kiertotien vieressä olevan puolustusvoimien alueen kautta.

Pekka Söderlund
Elintarvikelasti levisi pitkin tietä ja ojaa.

Elintarvikelasti levisi pitkin tietä ja ojaa.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio