Tekstareissa asiaa politiikasta, terveyskeskuspäivystyksestä ja kirkon julistuksesta

Tomi Kosonen
Tekstareissa asiaa politiikasta, terveyskeskuspäivystyksestä ja kirkon julistuksesta

Sinisillä on neljä ministeriä ja kannatus ainoastaan 1,6 prosenttia. Miten tynkäpuolueella on niin paljon valtaa? Räksyttävä kansanedustaja istuu nyt ministerin pallilla!

Kävin lauantaina Kankaanpään terveyskeskuksen päivystyksessä, kun insuliiniresepti oli vanhentunut. Palvelu oli asiallista moitteetonta ja sain reseptin jo tunnin kuluttua! Voiko parempaa toivoa, vaatia? Kiitos teille tasapuolisesti. Suomen älymystön on aiheellista jättää sote-organisointi paremmin osaaville. Teidän taitonne ovat kisällitasoista. Realisti.

On hyvä, että lapset huomioidaan Siikaisissa ilmaisella varhaiskasvatuksella. Lapsissa on tulevaisuus. Tukkimetsääkin löytyy 4000 tukkipuun verran. Harmi vaan, kun sähkö, kiinteistövero ja vesimaksut on maan kalleimpia, ja veroäyri tapissa. Siellähän on peruspalvelut, 2 kauppaa, apteekki ja huoltoasema. Tytti.

Tottakai Siikaisissa on veroäyri tapissa, kun on suojatyöpaikat kunnanvirastolla, sähkölaitoksella ja terveysasemalla. Ja nyt vielä ilmaiset hoidot lapsille. Ja verot nousee. Joku vielä uskoo, että tänne muuttaisi hyväpalkkaisia lapsiperheitä. Työttömiä korkeintaan, ja siitä eivät veroasiat parane.

"Myös kypsähtänyt", kyllä se uupumus näkyy. Se näkyy ainaisena negatiivisena palautteena tai ei palautteena ollenkaan, kova-äänisenä puheena joskus jopa huutamisena lapselle vanhemman aikana. Onko se vanhempien asia huolehtia lastensa hoitajien uupumista? Eikö se kuulu työnantajalle huolehtia työntekijöiden työhyvinvoinnista!? Ihmettelevä!!!

Ajattelen että kirkon tehtävä on julistaa evankeliumia, jotta syntinen ihminen voisi pelastua. Pelastus on tarkoitettu kaikille sukupuoleen katsomatta, mutta sanassaan Jumala sanoo, että seurakunnan kaitsijan tulee olla mies. Ymmärrän että kaitsija ei silloin voi olla nainen. Kankaanpään seurakunta opettaa ja toimii vielä Jumalan tahdon mukaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio