Tekstareissa liikenneasiaa

Tomi Kosonen
Tekstareissa liikenneasiaa

Tunnen oloni turvattomaksi, kun menen S-Markettiin tai viemään muovia keräykseen. Traktorit, mopoautot ja mopot kaahaa parkkipaikalla kuin olisi yksin heidän. Auta Teuvo!

Keskuskadun ja Jämintien risteykseen tarvitaan ehdottomasti keskisaarekkeet ja hidasteet turvaamaan jalankulkijoita! Saman tien sellaiset kannattaisi rakentaa Opistonkadun ja Tapalankadun risteykseen myös!

Vai että kronootteloo Jämpän demari autollaan pitkin pyöräteitä, josta syyte, sekä oikeuden tuomio. Entä sitten?

Kiertoliittymä Keskuskadun ja Jämintien risteyksessä ratkaisisi ongelmat parhaiten.

Posti vei kirjeen väärään laatikkoon. Tutkittavahan se oli. Helpottiko?

Lähetä tekstiviesti numeroon 17192. Kirjoita alkuun KAS ASIA ja sen jälkeen viesti. Loppuun nimi tai nimimerkki. Viestin hinta on 0,85 €.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio