Vain yksi hakija innostui Jämijärven talouspäällikön vaativasta virasta

Jämijärvi, Honkajoki

JÄMIJÄRVI, HONKAJOKI Pohjois-Satakunnassa on ollut viime aikoina useampiakin kunnallisia toimia ja virkoja avoinna. Jämijärvellä päättyi perjantaina talouspäällikön virkaan haku ja Honkajoella yhteiskoulun rehtorin ja rakennusmestarin haut.

Honkajoen rakennusmestarin pestiin hakevat Jari Santaharju Honkajoelta, Markus Länsivuori Isojoelta, Tapio Kallioniemi Ilmajoelta ja Jorma Kivimäki Ulvilasta.

Kunnanjohtaja Ulla Norrbo kertoo haastattelujen toteutuvan heti maanantaina. Viran hoitaja toimii teknisen toimen osastopäällikkönä vastaten toimialan hallinnosta, taloudesta ja kehittämisestä sekä rakennusvalvonnan tehtävistä.

Jämijärven talouspäällikön virkaan liittyen kunnanjohtaja Kirsi Virtanen ei kovin montaa yhteydenottoa saanut. Puhelimitse toimenkuvasta tiedusteli yksi henkilö ja yhden hakemuskirjeen hän näki ennen lomalle lähtöään. Avoinna ollutta talouspäällikön virkaa haki lopulta määräaikaan mennessä vain yksi hakija, kauppatieteiden maisteri Marko Elomaa Porista.

– Talouspäällikön toimenkuva kunnassamme on varsin laaja-alainen, mutta toivottavasti hakemuksia on tullut useampi, ulkomailta lomamatkalta tavoitettu Virtanen totesi perjantaina toiveikkaana mutta yhtä enempää ei tullut.

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa kirjanpito, käyttöomaisuuskirjanpito, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta, talousarvion valmistelu, laskelmien, ennusteiden, analyysien ja tiedon tuottaminen päätöksenteon tueksi, talouden raportointi ja sen kehittäminen.

Talouspäällikkö vastaa myös Jämijärven kunnan taloushallinnosta kokonaisuudessaan ja on johtoryhmän jäsen. Hän toimii myös varakunnanjohtajana.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kunnan suhmuroinnnin tuntien hakumenettelyissä en ihmettele, ettei hakijoita ollut, moni hakija varmaan kuvitteli ettei ole mitään mahdollisuuksia ja paikalle on jo valmiiksi katsottu joku epäpätevä henkilö.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio